Layce Tattoo | Tatovering
15726
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15726,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Erklæring & Tips

Layce Tattoo har godkjenning av Miljørettet Helsevern hallingdal.

Før behandling må Du bekrefte herved at du er over 18 år, er beregnelig til å ta avgjørelsen om å anskaffe en tatovering. Du er ikke gravid eller bløder. Du har ingen hjerte-defekt som kan gi følger av en tatovering. Går du på blodfortynnende medikamenter, skal en tatovering vurderes i samråd med lege.

Tatovøren fraskriver seg alt ansvar når en tatovering er utført.
Dette grunnet episoder med feil etterbehandling eller selvvalgte motiver som tatovøren fraråder deg å ta. Skulle fargene falme når tatoveringen er ferdig grodd, blir denne tatt opp igjen uten ekstra kostnad for kunden.

ETTERBEHANDLING AV TATOVERING

Steg for steg

 • 01 BANDASJE

  Du kan ta av bandasjen etter 2-3 timer . Husk vaske hendene først.

 • 02 VASKING

  Vask tatoveringen med parfymefri såpe. Tørk forsiktig med papir, ikke dra.

 • 03 GJENTA

  Gjenta vaskingen etter 1 time. Kaldt vann, perfymefri såke. Tørk med papir.

 • 04 TØRKING

  La tatoveringen tørke godt i noen timer. Smør deretter med antibakteriell krem.

 • 05 HUSK

  Tatoveringen skal vaskes og smøres regelmessig til den er grodd.

Tatoveringen skal vaske, i lunkent vann, minimum en gang om dagen og smøres fire ganger om dagen til den er grodd. Dette tar vanligvis 3 uker. Du kan bruke Helosan for å smøre. Bruk aldri håndkle eller klut på tatoveringen i grotiden. Tørk forsiktig med papir, ikke dra. Unngå direkte sol og bading i klor– og saltvann. Ikke pell og klø i grotiden.